Ny pulje på 60 mio. kr. åbner for ansøgninger d. 27. september kl. 09.00.

Søg tilskud på 100.000 kr. til privat rådgivning inden for digital omstilling og e-handel

Digital omstilling       E-handel

SMV:Digital åbner for ansøgninger til investerings- og rådgivningsstøtte på op til 250.000 kr. den 13. oktober og ansøgninger til tilskudsvouchers på 50.000 kr. til privat rådgivning d. 5. november.

SMV:Digital’s tilskud udmøntes efter først-til-mølle-princippet og efterspørgslen plejer at være stor. Det er derfor en god idé, at have din ansøgning klar, når puljen åbner.

Download wordskabelon til forberedelse af ansøgning om tilskud på 100.000 kr. til rådgivning inden for digital omstilling eller e-handel

OBS: Puljer til støtte til rådgivning på 100.000 kr. og investeringsstøtte op til 250.000 kr. er finansieret af et REACT-EU-program - som skal afhjælpe konsekvenserne af COVID-19 og understøtte en grøn og digital genstart. Som noget nyt skal godkendte projekter under disse puljer dokumentere en markedssøgning, når der vælges rådgiver. Dette kan gøres nemt og enkelt via SMV:Digitals rådgiverdatabase. Samtidig skal der løbende i projektet registreres timer for projektdeltagere. Dette gøres digitalt, ved at den enkelte medarbejder registrerer sine timer i et online modul her på hjemmesiden. Læs mere om krav til markedsafsøgning og timeregistrering i ansøgningsguiden, som du finder her.


Deltag i informationswebinarer om de nye tilskudsvouchers

Bliv klogere på, hvad du kan ansøge om tilskud til, og hvordan du ansøger den nye pulje under SMV:Digital REACT programmet. Deltag i et af vores informationswebinarer: 

17. september kl. 9.30: SMV:Digital REACT webinar - Fokus på bygge og anlægsvirksomheder

20. september kl. 9.30: SMV:Digital REACT webinar - Fokus på produktion og fremstillingsvirksomheder

22. september kl. 14.30: SMV:Digital REACT webinar

24. september kl. 9.30: SMV:Digital REACT webinar


Årets Digitale SMV:Omstilling 2021

Kender du en virksomhed, der har gennemført en omfangsrig digital omstilling, som har skabt imponerende resultater? Måske er det din egen virksomhed?

Indstil virksomheden til prisen for Årets Digitale SMV:Omstilling 2021 nu, så vi kan hylde de bedste og inspirere de næste.

Indstil virksomhed her 


Hør Brian Jeppesen, medlem af SMV:Boardet og CEO i Mjølner Informatics, fortælle, hvad dit digitale omstillingsprojekt eksempelvis kan omhandle, og hvordan du med SMV:Digital kan sætte skub i din virksomheds udvikling. 


SMV:Digital indeholder: 

Tilskud til privat rådgivning

Du kan ansøge om tilskud til indkøb af privat uvildig rådgivning til at hjælpe din virksomhed med digital omstilling eller til at styrke dit online salg. Rådgivningen kan bestå af afdækning af potentialet for investering i ny digital teknologi og hjælp til at sikre en effektiv implementering af ny digital teknologi.

Du finder information om de tematiserede puljer i menuen her på siden.

Sprint:Digital

Som deltager i Sprint:Digital vil du med hjælp fra førende sprintkonsulenter få sat kurs mod en effektiv digital transformation. På et sprint, som strækker sig over fem sammenhængende dage, kan du få testet, om din virksomhed er på rette spor med de digitale skridt, I allerede har taget eller få identificeret den optimale digitaliseringsløsning for jer.

Læs mere om forløbet Sprint:Digital 

Kompetenceudvikling for ledere

Digital Ledelseskultur er et kompetenceudviklende forløb, der klarlægger dit og din virksomheds behov, identificerer konkurrencen, viser dig værdien af digitalisering og skubber dig i gang og instruerer og kompetenceudvikler dig, så du efter endt forløb selv er mere end køreklar.

 

Læs mere om Digital Ledelseskultur  

Vejledning om online salg og regulering i EU

Få overblik over de vigtigste regler for e-handel til andre EU-lande, herunder forbrugerregler, markedsføringsregler, cookieregler samt krav til selve produktet.

 

 

Læs mere om online salg og regulering i EU

Hjælp til at håndtere urimelig konkurrence

Oplever du urimelig konkurrence på de globale markedspladser? Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen styrker som led i programmet håndhævelsen af potentielle konkurrencesager, hvor danske SMV’er oplever at blive presset i konkurrencen af store digitale virksomheder.

Læs mere om urimelig konkurrence

Start ehandelseksport med Trade Council

Globale online markedspladser har givet danske virksomheder adgang til et stort antal nye markeder med stort potentiale. Med Trade Councils E-EXPORT-program kan du få hjælp til international e-handel og få overblik over muligheder og faldgruber.


Læs mere om rådgivning om e-handelseksport

smv digital logo

Erhvervshusenes logo

Erhvervsstyrelsens logo