Møbelforhandler Jacobsen Plus bruger virtual reality til at hjælpe kunden til at træffe det rigtige valg

Den familieejede møbelforhandler Jacobsen Plus® driver en designbutik i Horsens samt webshoppen www.jacobsenplus.dk. Virksomheden har udviklet et virtuelt showroom, som giver kunderne mulighed for at vandre rundt i den 2000 m2 store butik, mens de sidder hjemme i lænestolen.

Det fungerer på den måde, at kunderne tilgår en hjemmeside via en smartphone, som indsættes i et par VR-briller, hvorefter kunden kan gå rundt butikken via fikserings-punkter, der aktiveres ved at fokusere på dem med øjnene.

”Virtual reality giver kunden en fysisk oplevelse i købsprocessen” udtaler Morten Gram Jensen, ansvarlig for virksomhedens webshop. ”Det, at vi kan tilbyde kunderne at vandre rundt i vores showroom hjemme fra lænestolen, giver en tryghed. Herigennem ved kunden, at vi rent faktisk eksisterer, men det eliminerer også de fejlkøb, hvor man ikke fik afstemt farve og størrelse”.

For de fleste webshops er fragt en stor omkostning og samtidig et område der efterlader et stort klimaaftryk. ”Gennem virtual reality bliver kunden bedre guidet til at vælge det rigtige produkt. Dette mindsker fejlkøb, og vi som virk-somhed undgår at sende en bil med to mand, papkasser, paller, indpakning og brændstof frem og tilbage for ingen verdens nytte” udtaler Morten Gram Jen-sen.

Se Jacobsen Plus® virtuelle showroom og læs mere om projektet her


Vil du vide mere om dine muligheder i SMV:Digital?


Kontakt Erhvervshus Midtjylland