Bliv:Digital

- Få specialisthjælp og øg produktiviteten i din virksomhed

Drømmer du om at bruge mindre tid på administration og IT – og mere tid på det, du er god til? Har du overvejet at digitalisere din virksomhed, og er du i stedet løbet ind i kompliceret teknologi og en masse buzzwords?

Så er du ikke alene. Derfor tilbyder vi et digitaliseringsforløb, der hjælper virksomheder med at overkomme de digitale forhindringer og øge produktiviteten.

Gør din virksomhed digital!

Start din ansøgning her


Få hjælp til at digitalisere din virksomhed

Bliv:Digital er et tilbud til dig, der har planer om at gøre din virksomhed mere digital, men ikke helt ved, hvordan du gør digitaliseringen til virkelighed. Dig, der sidder med en konkret udfordring og gerne vil have hjælp til at komme videre.

Formålet med Bliv:Digital er at hjælpe små og mellemstore virksomheder med at øge produktiviteten gennem digitale løsninger. Vi tilbyder medfinansiering på 50% af op til 100.000 kr. til sidemandsoplæring eller sparring i en tidsbegrænset periode, så du kan komme i mål med din digitaliseringsproces.

 


Øg produktiviteten

Nye digitale systemer kan skabe mere overblik og lettere arbejdsgange, der sikrer dig mere tid til det, der skaber værdi for din virksomhed.

Måske mangler du f.eks. hjælp til at forstå eller komme igang med et nyt CRM-system. Måske skal din virksomhed skifte fra håndskrevne timesedler til digital tidsregistrering eller din bogholder oplæres i et mere tidsbesparende bogholderprogram.

Uanset hvad din udfordring er, kan du gennem Bliv:Digital få tilknyttet en specialist, der hjælper dig med din digitale problemstilling og oplærer dig i løsningen. Det er desuden altid dig som ansøger, der vælger leverandøren. Det vil sige, du får mulighed for at tilpasse forløbet til dine specifikke ønsker og vælge en specialist med netop de kompetencer, du søger.


Alt det praktiske

For at komme i betragtning til Bliv:Digital skal du klikke på linket nedenfor, hvor du starter din ansøgning. Alle ansøgninger bliver vurderet af et board, som afgør, hvem der skal have tildelt midler.

Vi tilbyder medfinansiering på 50% af op til 100.000 kr. til din digitaliseringsproces. Din virksomhed skal medfinansiere 75% af det ansøgte beløb i form af timemedfinansiering. Det betyder, at de medvirkende medarbejdere skal investere timer i forløbet, der svarer til 75% af det ansøgte beløb. Der er desuden et deltagergebyr på 6% af det ansøgte beløb.

Vi holder dig i hånden hele vejen under forløbet – også i ansøgningsprocessen, hvor du frit kan kontakte os for hjælp til ansøgningsskemaet.

Vil du i gang? Næste ansøgningsfrist er 26. oktober 2020

Start din ansøgning her


Brug for at vide mere? Kontakt os for spørgsmål og hjælp

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp til ansøgningsskemaet, kan du kontakte:

Casper Gerner Mikkelsen

+45 40 88 88 76

E-mail

Klaus Hall 

+45 40 35 79 99

E-mail

Andreas Cæsar Møller Jensen

+45 24 98 80 03

E-mail

Eigil Pedersen 

+45 31 63 69 13

E-mail

Marie Brabrand Petersen

+45 41 88 66 23

E-mail


Mikael P. Jespersen

+45 53 72 71 00

E-mail

Jan Bertholdt Hansen 

Forretningsudvikler

+45 41 88 66 09

E-mail

Bliv:Digital er en del af programmet Enter:Digital, der udbydes af Erhvervshusene med Erhvervshus Fyn som operatør i samarbejde med de øvrige Erhvervshuse, UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole samt Dansk Design Center. Enter:Digital er tildelt af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse og finansieret af Decentrale Erhvervsfremmemidler.

Erhvervshusenes logo