Bliv:Digital

- Få specialisthjælp og øg produktiviteten i din virksomhed

Drømmer du om at bruge mindre tid på administration og IT – og mere tid på det, du er god til? Har du overvejet at digitalisere din virksomhed, og er du i stedet løbet ind i kompliceret teknologi og en masse buzzwords?

Så er du ikke alene. Derfor tilbyder vi et digitaliseringsforløb, der hjælper virksomheder med at overkomme de digitale forhindringer og øge produktiviteten.

Gør din virksomhed digital!

Start din ansøgning her


Få hjælp til at digitalisere din virksomhed

Bliv:Digital er et tilbud til dig, der har planer om at gøre din virksomhed mere digital, men ikke helt ved, hvordan du gør digitaliseringen til virkelighed. Dig, der sidder med en konkret udfordring og gerne vil have hjælp til at komme videre.

Formålet med Bliv:Digital er at hjælpe små og mellemstore virksomheder med at øge produktiviteten gennem digitale løsninger. Vi tilbyder medfinansiering på 50% af op til 100.000 kr. til sidemandsoplæring eller sparring i en tidsbegrænset periode, så du kan komme i mål med din digitaliseringsproces.


Øg produktiviteten

Nye digitale systemer kan skabe mere overblik og lettere arbejdsgange, der sikrer dig mere tid til det, der skaber værdi for din virksomhed.

Måske mangler du f.eks. hjælp til at forstå eller komme igang med et nyt CRM-system. Måske skal din virksomhed skifte fra håndskrevne timesedler til digital tidsregistrering eller din bogholder oplæres i et mere tidsbesparende bogholderprogram.

Eksempler på udfordringer du bl.a. vil kunne få hjælp til

Lokal håndværksvirksomhed, som ønsker at få hands-on oplæring i at benytte digital fakturahåndtering, i stedet for manuelle sedler på mesters bord.

Møbelforretning med 6 medarbejdere, hvis online ordresystem ikke taler sammen med deres logistiksystem. En løsning på det vil kunne reducere fejl i ordreprocessen og øge både kapaciteten og konkurrenceevnen.

Lille handelsvirksomhed med lokale kvalitetsfødevarer, der vil åbne webshop som supplement til gårdbutik og direkte salg til hoteller og restauranter.

Uanset hvad din udfordring er, kan du gennem Bliv:Digital få tilknyttet en specialist, der hjælper dig med din digitale problemstilling og oplærer dig i løsningen. Det er desuden altid dig som ansøger, der vælger leverandøren. Det vil sige, du får mulighed for at tilpasse forløbet til dine specifikke ønsker og vælge en specialist med netop de kompetencer, du søger.Alt det praktiske

For at komme i betragtning til Bliv:Digital skal du klikke på linket nedenfor, hvor du starter din ansøgning. Alle ansøgninger bliver vurderet af et board, som afgør, hvem der skal have tildelt midler.

Vi tilbyder medfinansiering på 50% af op til 100.000 kr. til din digitaliseringsproces. Din virksomhed skal medfinansiere 75% af det ansøgte beløb i form af timemedfinansiering. Det betyder, at de medvirkende medarbejdere skal investere timer i forløbet, der svarer til 75% af det ansøgte beløb. Der er desuden et deltagergebyr på 6% af det ansøgte beløb.

 • Bliv:Digital kan primært søges af virksomheder med 1-20 medarbejdere, men også  af større SMV’er.
   
 • Din virksomhed skal være lavt digitaliseret indenfor enten: Administrationsprocesser, kerneprocesser eller i salgskanaler og kommunikation.
   
 • Dit mål skal være: Forøget digitalisering, forbedret effektivitet/produktivitet og derigennem forøget konkurrenceevne.
   
 • Projektets hovedfokus skal være kompetenceudvikling af ledere og/eller medarbejdere i form af fx sparring, coaching og sidemandsoplæring. 
   
 • Kompetenceudvikling kan omfatte: Afklaring og konkretisering af behov for digitale løsninger, forberedelse til og bestilling af digitale systemer eller hands-on oplæring i brugen heraf.
   
 • Husk en velbegrundet ansøgning.
   
 • Sørg for at inddrage dit regionale Erhvervshus før ansøgning – kontaktperson finder du nederst på siden.

Vi holder dig i hånden hele vejen under forløbet – også i ansøgningsprocessen, hvor du frit kan kontakte os for hjælp til ansøgningsskemaet.

Du finder også en praktisk vejledning til ansøgningsprocessen samt det videre forløb her

Vil du i gang? Ansøgninger modtages og behandles løbende, så længe der er midler i programmet. Der bliver dog ikke behandlet ansøgninger i ugerne 29-32 på grund af sommerferie i bevillingsudvalget. 

 • Hovedstaden – Ledige pladser
 • Sjælland – Ledige pladser
 • Nordjylland - Ledige pladser
 • Midtjylland - Få ledige pladser
 • Sydjylland - Få ledige pladser
 • Fyn - Ingen ledige pladser

Start din ansøgning her

Inden du indsender din online ansøgning, kan du downloade en pdf, som du kan bruge som kladde her.

Når du har fået godkendt din ansøgning og skal udvælge en specialist/sparringspartner, skal du først afsøge markedet for denne type assistance. Det gør du ved at beskrive opgaven grundigt, indhente mindst to tilbud og derefter foretage et velbegrundet valg af det bedste tilbud.


Brug for at vide mere? Kontakt os for spørgsmål og hjælp

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp til ansøgningsskemaet, kan du kontakte:

Casper Gerner Mikkelsen

+45 40 88 88 76

E-mail

Klaus Hall 

+45 40 35 79 99

E-mail

Andreas Cæsar Møller Jensen

Projektchef

+45 24 98 80 03

E-mail


Peter Lind 

Projektleder

+45 31 18 50 14

E-mail

Eigil Pedersen 

+45 31 63 69 13

E-mail

Randi Terp

+45 53 72 71 99

E-mail


Mikael P. Jespersen

+45 53 72 71 00

E-mail

Jan Bertholdt Hansen 

Forretningsudvikler

+45 41 88 66 09

E-mail

Bliv:Digital er en del af programmet Enter:Digital, der udbydes af Erhvervshusene med Erhvervshus Fyn som operatør i samarbejde med de øvrige Erhvervshuse, UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole samt Dansk Design Center. Enter:Digital er tildelt af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse og finansieret af Decentrale Erhvervsfremmemidler.

Erhvervshusenes logo