Digitalisering via ledelse

SMV med digitale dagdrømme?

Kom ind i Digital Ledelseskultur og byg fremtidens digitale fundament

Engang var fremtiden digital. I dag kan vi roligt konkludere, at det er nutiden i høj grad også. Det mærker mange danske virksomheder også i en hverdag, hvor mere og mere foregår digitalt. Og når ting foregår digitalt, så bliver konkurrencen stor. Den bliver global.

Samtidig viser alle undersøgelser, at det essentielle i en transformering til en mere digital virksomhed er ledere og andre nøglepersoner i virksomheden. For hvis dem, der bestemmer, ikke forstår og understøtter en digital plan, så er der ingen plan.

Digital Ledelseskultur kan være løsningen for dig og din virksomhed. Et kompetenceudviklende forløb, der klarlægger dit behov, identificerer konkurrencen, viser dig værdien af digitalisering og skubber dig i gang og instruerer og kompetenceudvikler dig, så du efter endt forløb selv er mere end køreklar.

Sådan kommer jeres virksomhed med

Som virksomhed der deltager i Digital Ledelseskultur, sikrer vi en forankring af det styrkede kompetenceløft blandt andet ved at direktør, leder og nøglemedarbejdere skal deltage i forløbet. Typisk vil 2-3 personer fra virksomheden indgå i et ti måneders langt forløb, hvor I via kompetenceafklaringer, screeninger, og efterfølgende interviews udvælges til at deltage i Digital Ledelseskultur.

Ledere og nøglepersoner deltager i kompetencegivende seminarer, hvor teoretisk og praktisk viden eksemplificeres og sættes i spil blandt virksomheder, der har fællesnævnere i de udfordringer de står overfor. Herefter deltager I i kompetencenetværk, der danner rammen for et praksisnært fællesskab med plads til erfaringsudveksling samt tilførsel af ny viden – specifikt på de faglige områder, der ligger i virksomhedens kerneydelser. Afslutningsvis har deltagende virksomheder også mulighed for at trække på 1:1 sparring for at iværksætte prototyper af digitale initiativer.

Måske lige dét, du har brug for til at skabe et fremtidigt digitalt kulturchok til din virksomhed.

Vil du vide mere? Besøg hjemmesiden

www.digitalledelseskultur.dk

keyboard_arrow_up