Lær:Digital

- Skab resultater med online kurser i digitalisering

Du ved det sikkert godt: Du kan spare både tid og penge ved at digitalisere din virksomhed. E-handel og digital markedsføring kan sikre dig flere kunder og mere omtale, ligesom en digitalisering af de administrative processer kan give dig mere tid og overblik.

Det kræver blot, at du ved, hvor du skal starte. Og det kan vi heldigvis hjælpe dig med.


Tag skridtet ind i den digitale verden

Lær:Digital er online kurser, der hjælper dig med at tage skridtet videre og digitalisere din virksomhed. Gennem kurser med inspirerende videoer bliver du guidet igennem de mange digitaliseringsmuligheder og får konkrete værktøjer, du kan tage i brug med det samme i din virksomhed.

Her er der ikke fokus på smarte buzzwords eller tung teori – i stedet lægger vi vægt på, at du hurtigst muligt kommer i gang med at udnytte den digitale verdens mange fordele. Lær:Digital er målrettet dig, der arbejder i en mindre virksomhed og bare gerne vil i gang.

Hvert kursus tager omkring 2 timer at gennemføre, og du kan gennemgå det i det tempo, der passer dig.

Interesseret? Tilmeld dig allerede i dag
 


Fra administrative processer til digital markedsføring

Med Lær:Digital bliver du undervist af landets førende specialister inden for branchen. Kurserne er delt op i fire forløb med følgende fokus:

 1. Intro til digitalisering: Den baggrundsviden du behøver for at komme i gang. Her får du svar på dine spørgsmål og bekymringer og bliver klogere på dine kunder og de kanaler, de benytter.
 2. Administrative processer: Drømmer du om at skifte økonomisystem eller samle al din produktinformation i et effektivt Product Information Management-system?  Denne del af kurset hjælper dig med at tage springet og optimere administrative processer.
 3. E-handel: Vil du gerne have en succesfuld webshop og sælge dit produkt online? Vi sørger for, du kommer i gang – med både salgsstrategier og alt det tekniske.
 4. Sociale medier: Sociale medier er meget mere end likes og hurtige opdateringer. Lær hvordan du bliver synlig på Google, Facebook, Instagram, YouTube og LinkedIn og bruger dine kanaler til at skabe nye kunder og salg.

Du bestemmer selv, hvilke emner der er relevante for dig og kan frit plukke i lektionerne. Det betyder også, at du kan tilpasse kursusindholdet til dit og din virksomheds behov.


Alt det praktiske

Få adgang til kurserne og gå i gang med at digitalisere din virksomhed. Du skal blot tilmelde dig her – så får du adgang til alle fire kursusforløb, som du kan påbegynde, når det passer dig.

Prisen for deltagelse er 999 kr. pr. deltagende medarbejder. Du får tilsendt en faktura, når du har gennemført din tilmelding og du modtager ligeledes nogle dokumenter, der skal udfyldes og underskrives via din virksomheds NemID.

Start den digitale transformation og tilmeld dig her


Mød dine undervisere

Du er i trygge hænder med Lær:Digital, hvor en række specialister deler ud af deres viden, inspirerer dig og guider dig igennem den digitale verden. Underviserne på kurset arbejder til daglig hos Tokerød+, som er rådgivere med speciale i digitalisering.

 

Amanda Spangtoft Poulsen

 • Stilling/virksomhed: Digital rådgiver, Tokerød Plus ApS
 • Speciale: Digital forretningsudvikling og markedsføring

Philip Håkonsson

 • Stilling/virksomhed: Digital rådgiver, Tokerød Plus ApS
 • Speciale: Opsætning, rapportering, analyse og eksekvering indenfor sociale medier

Harald Tokerød

 • Stilling/virksomhed: Digital transformation rådgiver & partner, Tokerød Plus ApS
 • Speciale: Digitalisering og digital forretningsudvikling

 

Thomas Eriksson

 • Stilling/virksomhed: Digital innovationschef, Tokerød Plus ApS
 • Speciale: Fremtidssikret digital forretningsudvikling

 


Vil du vide mere? 

Kontakt projektleder Michael Larsen, tlf. 2550 5301, lmla@ehfyn.dk​

Lær:Digital er en del af programmet Enter:Digital, der udbydes af Erhvervshusene med Erhvervshus Fyn som operatør i samarbejde med de øvrige Erhvervshuse, UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole samt Dansk Design Center. Enter:Digital er tildelt af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse og finansieret af Decentrale Erhvervsfremmemidler.

Erhvervshusenes logo