Digitalisering: Kompetenceudviklingsforløb

Ansøg om at udvikle dine digitale kompetencer gennem praksis uddannelse

OBS! Dette forløb er lukket for ansøgninger

Følg med her på siden, hvor vi offentliggør, hvornår nye puljer åbner eller få en direkte notifikation i din indbakke om kommende puljeåbninger.

Tilmed dig notifikation om puljeåbninger


Gennem SMV:Digital kan du ansøge om kompetenceudviklingsforløb for en eller flere af dine medarbejdere (ejere, ledere, andre medarbejdere). Formålet er, via korte intensive kurser, at uddanne dig selv eller dine medarbejderne til mere effektivt at kunne gennemføre digitaliseringsprojekter og derved maksimere gevinsterne for din virksomhed. Der er tale om praksis uddannelse.


Basismodulet indeholder projektledelse, forandringsledelse, samt metoder til identifikation af næste digitaliseringsprojekt.

Specialmoduler kan du tilvælge enkeltvis og omfatter bl.a.

  • Digital Sikkerhed
  • Databaseret forretnings-udvikling
  • Digitalisering og eksport,
  • Digitalisering og grøn omstilling.

Det endelige kursusudbud fastlægges i oktober 2021.

Kompetenceudviklingsforløbet kan ansøges i kombination med ansøgning til rådgivnings- eller investerings-voucher, eller separat såfremt din virksomhed allerede har et igangværende digitaliseringsprojekt.

Kompetenceudviklingsforløbet kræver ikke medfinansiering dvs. din virksomhed investerer udelukkende tid i kompetenceudviklingsforløbene, som består at en kombination af face2face undervisning og online undervisning/opfølgning.

Kompetenceudviklingsforløbet kan ansøges i kombination med ansøgning til rådgivnings- eller investerings-voucher, eller separat såfremt din virksomhed allerede har et igangværende eller nyligt afsluttet digitaliseringsprojekt. Det er ikke et krav at digitaliseringsprojektet har modtaget tilskud fra erhvervsfremmesystemet.

For virksomheder som ansøger kompetenceudviklingsforløbet samtidigt med ansøgning til rådgivningsvoucher, investerings/rådgivnings-voucher, vil der automatisk blive genereret en ansøgning, hvor stamdata og lignende er forudfyldt. Du skal herefter tilføje kursusønsker, kursusdeltagere, samt motivation for deltagelse.

For separate ansøgninger til kompetenceudviklingsforløbet er der et separat ansøgningsforløb med tilsvarende information.

Ansøgninger til kompetenceudviklingsforløbet vurderes ud fra fokus på motivation og vha. Godkendt/Ikke godkendt efter først-til-mølle princippet.


Vil du vide mere om dine muligheder i SMV:Digital?

Kontakt dit tværkommunale Erhvervshus