Få hjælp til at optimere online salg

Der er forskellige muligheder for hjælp og sparring

I programmets E-handelscenter finder du en række relevante tilbud, der hjælper dig til at styrke dit online salg. Du vil via E-handelscenteret både kunne få hjælp til at komme i gang med online salg, styrke din virksomheds eksisterende online salg og få hjælp til at eksportere via online salg.

E-handelscentrets spændende tilbud:


Virksomheder får styrket deres konkurrenceevne

Her kan du læse om spændende virksomheder, der har styrket deres online salg.

Større omsætning og fortjeneste ved at digitalisere ordre- og salgsprocessen

En virksomhed har arbejdet med et større e-handelsrelateret projekt; virksomheden modtog tilskud til indkøb af privat rådgivning fra Erhvervspartnerskabet for Avanceret Produktion.

Virksomheden har digitaliseret hele ordre- og salgsprocessen for at kunne sælge sine produkter direkte til VVS-installatør-kunderne og dermed skære grossistleddet og overflødig avance væk i værdikæden.  For at kunne gøre dette måtte virksomheden opgradere sin digitale profil ift. hjemmeside, webshop (integreret med ERP-systemet) og intranet.

Aktiviteter gennemført i projektet var bl.a. webudvikling og opsætning af design på B2B og B2C websitet, opkobling og integrering med Microsoft Navision Dynamics webservices, Sharepoint opkobling og integrering, udvikling af mobilapplikationer til Android, Iphone, og Microsoft mv.     

Digitaliseringen af salgsprocessen og etableringen af en stærk digital platform var en forudsætning for at kunne flytte salg fra få grossister over til mange VVS-installatører.

 


Vil du vide mere om dine muligheder i SMV:Digital?

Kontakt dit Erhvervshus