Facebook Pixel Code
Loading...

Ansøgningsprocessen

Når du har besluttet dig for at ansøge om tilskud til et potentialeafklaringsprojekt eller et implementeringsprojekt, skal du udfylde og indsende en ansøgning til programmet. 

Årets første tilskudspulje er nu lukket. En ny pulje vil åbne efter sommer 2019. Følg med her på siden hvor vi offentliggør åbningen af den nye pulje. 


OBS! Log på med virksomhedens NemID

Der kan kun ansøges til et af forløbene ad gangen og har man tidligere modtaget tilskud, skal det første forløb være afsluttet og afrapporteret til Erhvervsstyrelsen, inden man kan søge på ny. Dette gælder ligeledes for igangværende projekter i regi af Erhvervspartnerskabet for Avanceret Produktion.

Når vi har modtaget din ansøgning, vil du modtage en kvitteringsmail, som bekræfter, at din ansøgning er indsendt korrekt. Modtager du ikke en kvitteringsmail inden for 15 minutter, har vi ikke modtaget din ansøgning.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt din ansøgning er indsendt korrekt, så tag hurtigst muligt kontakt til os her .

Der er løbende ansøgningsfrist og bevillingen udmøntes efter ”først til mølle” princippet. Der kan indsendes ansøgninger frem til og med den 10. juni 2019 eller indtil bevillingen er udmøntet.

Når vi har modtaget din ansøgning, kan der gå op til fem uger, før du får svar fra os på, om du har fået tilsagn om tilskud eller afslag på din ansøgning.

  • Tilsagn: Hvis du får tilsagn om tilskud vil du modtage et tilsagnsbrev, standardvilkår for tilskuddet, samt skabeloner til afrapportering, som du skal benytte, når projektet er gennemført. Tilskuddet kommer til udbetaling, når projektet er gennemført, og de gennemførte aktiviteter er godkendt.
     
  • Afslag: Hvis du får afslag på din ansøgning vil du modtage et afslagsbrev. Du har mulighed for at genansøge umiddelbart efter, du har modtaget et afslag. Det kan i den forbindelse være en god idé at kontakte os, og få en uddybende forklaring af afslaget. Du kan kontakte os her.

Hvis du har yderligere spørgsmål til ansøgningsprocessen eller vil høre mere om lige nøjagtig dine muligheder for tilskud, inden du ansøger, er du velkommen til at kontakte dit tværkommunale Erhvervshus. Du vil også kunne anmode om at få besøg af en konsulent, der kan komme og se nærmere på dine muligheder for tilskud under SMV:Digital.

Har du brug for vejledning eller ønsker du at booke et møde?

Kontakt dit tværkommunale Erhvervshus

 

keyboard_arrow_up